HC on the move : Expodium edition on art and urbanism - Janssens, Luc; Witte, Bart; Buiter, Hans; Boelens, Luuk; Sassen, Saskia; Fajfric, Bojan; Dousi, Gert-Jan; Expodium, platform voor jonge kunst, Utrecht (Utrecht : Expodium, platform voor jonge kunst, 2008)
Clydesdale, Edward ; Thomson ; Von Robertson, Eric ; Hunneman, Hendrik-Jan ; Verhees, Sebastiaan ; Meyer-Faye, Tilmann
Part of Expodium's project 'Jewel of the... HC on the move', Expodium, platform voor jonge kunst, Utrecht, 2008.
kunstcatalogus