Ut-OPIA / Super City. - Janssens, Luc; Witte, Bart; Murphy, Don; Hannula, Mika; Dettingmeijer, Rob; Jolles, Allard; Expodium, platform voor jonge kunst, Utrecht (Utrecht : Expodium, platform voor jonge kunst, 2008)
Backaert, roel ; van den Bosch, Steve ; Hempel, Simon ; Laukemper, Tobias ; Chat ; Motallebi, Kianoosh ; Posehn, Kristin ; Schlegel, Kathrin ; Smilde, Berndnaut
Expodium platform voor jonge kunst, Utrecht, 27.11.08 - 25.01.09 / Tweede luik in de reeks expodium editions over het onderzoek Ut-OPIA
kunstcatalogus