Provinciale Prijs Beeldende Kunst 2009 : Hannes Van Severen / Stijn Cole. - Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent; Dauwe, Jozef; Eeckhout, Tanguy; Hozee, Robert; Van Bellingen, Stef; Van Pee, Lode; Vanden Eynde, Bob (Gent : Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur Gent, 2010)
Van Severen, Hannes ; Cole, Stijn
Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent, 22/4 - 13/6/2010
kunstcatalogus