9000 toeren : 50 jaar muziek in Gent - Vlerick, Katia (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2015)
Dit boek dicht het gat in uw Gentse muziekcultuur. Alles over 50 jaar pop, rock, jazz, folk, punk Het is dé plek voor wie net als Mia het licht wil zien.0Iedereen die in Gent is opgegroeid of heeft gestudeerd, iedereen die om wat voor reden ook in Gent is beland, heeft minstens een deel van de Gentse muziekgeschiedenis mee beleefd, of dat nu feesten was in de 55 of op de Vlasmarkt of jaar na jaar Raymond van het Groenewoud de Gentse Feesten zien afsluiten bij Sint-Jacobs.0Voor al diegenen maken een groep Gentse journalisten en creatievelingen een Groot Boek over 50 jaar Gentse muziekgeschiedenis, waarna gedurende een drietal maanden tal van activiteiten zullen opgezet worden.
boek