Hendriks spookjesboek - De Poortere, Pieter (Tielt : Lannoo, 2011)
Bekende sprookjesfiguren en iconen als superman en Manneke Pis, maar ook postbodes, agenten, brandweermannen en Japanse toeristen bevolken dit kijk- en zoekboek. ’s Nachts nemen spoken de stad over.
boek