V / BE-PART : (2005 - 2009). - Ronse, Patrick; Ruyters, Marc; Tan, Lumi; Dewitte, Hans; Pertry, Gunter (Waregem : BE-PART - Platform voor Actuele Kunst Waregem, 2009)
Nollen, Arno ; Van Imschoot, Jan ; Deprez, Dany ; Bogaert Eva-Maria ; Neustadt, Hermann Maier ; Garabedian, Mekhitar ; Koelewijn, Job ; Crabeels, Cel ; Catrysse, Wim ; Demeulenaere, Hans ; et al.
uitgave bevat overzicht alle afgelopen tentoonstellingen die plaatsvonden in samenwerking met BE-ART tussen 2005 en 2009.
overzichtscatalogus vijfjarig bestaan BE-PART
kunstcatalogus