Bazaar België, het imaginair museum : De 100 boeiendste Belgische kunstwerken volgens Claude Blondeel - Blondeel, Claude; Centrale for contemporary art (Gent : Borgerhoff-Lamberigts, 2013)
Akerman, Chantal ; Alechinsky, Pierre ; Alÿs, Francis ; Baekeland, Leo ; Baugniet, Marcel ; Baugniet, Louis ; Béjart, Maurice ; Bervoets, Fred ; Bijl, Guillaume ; Borremans, Michael ; Braeckman, Dirk ; Brel, Jacques ; et al.
Centrale for contemporary art, 16.06.2013 - 29.09.2013
boek
Keywords: België