Brisure, collectie Belfius : Artistieke verwantschappen - Van Bellingen, Stef; Ruyters, Marc; Clijsters, Jos; Belfius Bank, Brussel (Brussels : Belfius Bank, 2012)
Bailly, Virginie ; Balleux, Stephan ; Ceulenmans, Mil ; Coolen, Caroline ; Couder, Patrick ; De Clercq, Bart ; Ervinck, Nick ; Huyghe, Thomas ; Koekoeckx, Geert ; Matthys, Michaël ; Muller, Sofie ; Naveau, Nadia ; et al.
Brisure. Artistieke verwantschappen, hoofdgebouw Belfius, Brussel, 20 oktober 2012 tot 16 maart 2013
kunstcatalogus