Love Letters in War and Peace (1870-1930) : Mona Hatoum, Close Quarters. - de Zegher, Catherine; Lochnan, Katharine; Drummond, Clara; De Smet, Johan (Museum voor Schone Kunsten Gent : Gent, 2014)
Beckman, Max; Carrington, Dora; Höch, Hannah; Klinger, Max; Picabia, Francis; Hatoum, Mona
liefdesbrieven, interbellum, intimiteit, seksualiteit
Love Letters in War and Peace (1870-1930), Mona Hatoum Close Quarters, Museum voor Schone Kunsten, Gent, 8 november 2014-22 februari 2015
prints, boekjes en postkaarten in een kartonnen doos
boek