Wilde planten van de Benelux, een veldgids - Van der Meijden, Ruud; Van Rossum, Fabienne; Strack Van Schijndel, Maarten (Meise : Agentschap Plantentuin Meise, 2016)
Inventaris van de wilde planten in België, Nederland en Groothertogdom Luxemburg
boek
Keywords: België; Luxemburg (groothertogdom); Nederland