Hanan al-Cinema : Affections for the Moving Image. - Marks, Laura U. (Cambridge Massachusetts : The MIT Press, 2015)
Soueid, Mohamed ; Elkoussy , Hala ; Khan , Hassan ; Fatmi , Mounir ; El Azma , Sherif
filmgeschiedenis van de Arabische wereld, Midden Oosten Studies, Experimentele film, Experimentele Video, Bewegend beeld
boek