Hunting & Collecting. Sammy Baloji. - Van den Bossche, Phillip; Baloji, Sammy; Van Schuylenbergh, Patricia; Colard, Sandrine; Van Pee, Yasmine; Aanza, Sinzo (Oostende : Mu.Zee, 2016)
Aanza, Sinzo ; Augustijnen, Sven ; Ensor, James ; Fabre, Jan ; Geelen, Guido ; Gravenol, Jane ; Jespers, Oscar ; Van De Kerckhove, Jan ; Lafontaine, Marie-Jo ; Laloux-Bart, Salomé ; Marker, Chris ; Resnais, Alain ; Martens, Renzo ; Mvano, Chrispin ; Permeke, Constant ; Riche, Manu ; Marnham, Patrick ; Senga, Georges ; Stevens, Joseph.
Dekolonisatie, Koloniale geschiedenis van België, Belgisch Congo
Hunting & Collecting, Mu.Zee, oostende, 3 augustus tot 21 september 2014
boek
Keywords: Baloji, Sammy