Manifesta 12. Palermo Atlas. OMA. - Pestellini Laparelli, Ippolito; Akawi, Nora; Barbera, Guiseppe; Otero Verzier, Marina; Vasta, Giorgio (Milaan : Humboldt Books, 2018)
Ardesio, G. ; Carpino, M. ; Cournet, P. ; Magheri, G. ; Motta, M.
Project initiated by Manifesta 12. Studie van de stad Palermo, stadsontwikkeling, ecosysteem in de stad, stadsvervuiling, stadsvernieuwing, migratie, Mediteraanse zee, tourisme, plantendiversiteit in Palermo, klimaatsverandering
boek
Keywords: Khun, Thomas