The Market : Documents of Contemporary Art. - Degen, Natasha; Adorno, Theodore; Bankowsky, Jack; Baudrillard, Jean; Boltanski, Luc; Braathen, Martin; Bull, Malcolm; Charlesworth, JJ.; Chiapello, Eve; Cras, Sophie; Davies, Anthony; de Duve, Thierry; et al. (London : Whitechapel Gallery, 2013)
Carl Andre; Michael Asher; Fia Backström ; Joseph Beuys ; Ian Burn ; Maurizio Cattelan ; Elmgreen & Dragset ; Andrea Fraser ; Melanie Gilligan ; Dan Graham ; Guerrillia Girls ; Andreas Gursky ; Hans Haacke ; Damien Hirst ; Christian Jankowski ; Yves Klein ; Jeff koons ; Barbara kruger ; Louise lawler ; Les Levine ; Liu Ding ; Lee Lozano ; Takashi Murakami ; Ahmet Ögüt ; Tino Sehgal ; Richard Serra ; Nedko Solakov ; Andy Warhol ; Fred Wilson ; Zhou Tiehai
prijszetting, relatie tussen kunst, waarde en prijs, patronage, netwerken binnen de kunstwereld
boek