Woestijngetijden - Swerts, Carla (Gent : AraMER, 2017)
In haar artistiek doctoraatsproject Woestijngetijden probeert Carla Swerts een ander beeld van het Midden-Oosten te schetsen. Niet de oorlogsgruwel, onderdrukking en terreur waar we het gebied nu vaak mee associëren staan centraal, maar wel zintuiglijke sensaties die erop gericht zijn het westerse beeld van het Midden-Oosten te nuanceren.
boek
Keywords: Swerts, Karla; Midden Oosten