Documenten & Argumenten : Tijdschrift over de geschiedenis van het S.M.A.K. - Brams, Koen; Pultau, Dirk (Gent : SMAK, 2018)
Geirlandt, Karel ; Mortier, Antoine ; Ganzevoort, Wiebrand ; Walravens, Jan ; Wittevrongel, Roger ; Permeke, Paul
Vereniging voor het Museum voor Actuele Kunst, figuratieve en niet-figuratieve kunst, Institut de Gand, handel in kunst, het Modernistisch Centrum
boek