Layers of Time in the Urbain Landscape. Visions of Socialist Urbanity in Mitrovica. - Troch, Pieter (Berlijn : Jovis, 2018)
Mitrovica, Albanië, Kosovo, etnisch politiek dispuut, heropbouw na conflict, na socialisme
boek
Keywords: Janssens, Thomas