Painting The Stage : Artists as Stage Designers. - Wendel-Poray, Denise; Audi, Pierre (Milan : Skira editore, 2018)
Wagner, Mahler, Diaghilev, Klemperer,Schinkel, von Joukowski, Bayreuth, Maggio Musicale, Dali, Royal opera House, Balthus, derain, Masson, Black Mountain College, The Metropolitan Opera, Chagall, Florine Stettheimer, Robert Indiana, Kentridge, ...
overzicht van ontwerpers van theater decors in de periode 1900-2000
boek