Hello World. : Revising a Collection. - Kittelman, Udo; Dirksen, Jenny; Bystron, Daniela; Bertina, Arno; Samboh, Grace; Badovinac, Zdenka; Ginwala, Natasha (Berlijn : Hirmer, 2018)
Camara, Seni ; Jevric, Olga ; Kemeny, Zoltan ; Manolo ; Octora ; Salina, Tita ; Spies, Walter ; Höch, Hannah ; Murayama, Tomoyoshi ; Wadachi, Tomoo ; Albers, Anni ; Kahlo, Frieda ; Merida, Carlos ; Castillo Deball, Mariana ; Barwe, Prabhakar ; Kumar, Ram, ...
kunstverzameling van Duitse musea bekeken vanuit een niet-Westers perspectief.
publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling Hello World. Revising a collection in Hamburger Bahnhof, berlijn, van 28 april tot 26 augustus 2018
boek