Le centre ne peut tenir. - Aubin, Charles; Bonicel, Mathieu; Colin, Anna; Gibson, katherine; Houzé, Guillaume; Hunt, Francesca; Khalidi, Hicham; Kwastek, Katja; Lewis, Ligia; Ndiaye, Pap; Ngombe Kolongo, Melika; Nkisi; et al. (Parijs : Lafayette Anticipations, 2018)
Duncan, Kenny ; Jaque, Andrés ; Hamadeh, rana ; Maheke, Paul ; Dean, danielle ; Andriessen, Isabelle ; Beech, Lucy ; Chabanon, Eve ; Cooking Sections ; Jumana, Manna ; Patterson, Yuri
publicatie naar aanleiding van het tentoonstellingsprogramma 'Le centre ne peut tenir', Lafayette Anticipations, Parijs, van 20 juni tot 9 september 2018
boek