The Rural. - Myvillages; Bhabha, Homi, K.; Enwezor, Okwui; Foster, Hal; Ibrahim, Freeyad; Kristeva, Julia; Lefebvre, Henri; Marcon, Marco; Nikich, Georgy; O'Neill, Paul; Obrist, Hans Ulrich; Pearson, Mike; et al. (Londen : Whitechapel Gallery, 2019)
Almarcegui, Lara ; Bo Bardi, Lina ; Ewan, Ruth ; Forensic Architecture ; Franceschini, Amy ; Garcia-Dory, Fernando ; Grizedale Arts, Holmwood, Sigrid ; Huit Façettes ; Brian Jungen ; M12 ; Martens, Renzo ; Meredith-Vula , Lala ; Ndiritu, Grace ; OHO Group ; Smithson, Robert ; Tiravanija, Rirkrit ; Zittel, Andrea ; Willats, Stephan ; Williams, Bedwyr ; Zolyom, Franciska
Grondstoffen, productiemechanismen, landelijke gemeenschappen, culturele gebruiken bij landelijke gemeenschappen, kunstenaars en socio-economische, landbouwpraktijk en voedselproductie, gemeenschapsprojecten, transnationale netwerken
boek