Black Refractions. The Studio Museum in Harlem. - Golden, Thelma; Jones, Kellie; Choi, Connie H. (New York : Rizzoli Electa, 2019)
Adams, Derrick ; Adkins, Terry ; Crosby, Njideka Akunyili ; Alston, Charles ; Andrew Benny ; Bearden, Romare ; Bey, Dawoud ; Binion, McArthur ; Blayton-Taylor, Betty ; Booker, Chakaia ; Bowling, Frank ; Bradford, Mark ; Casteel, Jordan ; Catlett, Elisabeth ; Clarke, LeRoy ; Cole, Willie ; Cortor, Eldzier ; Davis, Noah ; Delaney, Beauford ; Dial, Thornton ;Drew, leonardo ; Edwards, melvin ; Gaba, Meschac ; Gilliam, Sam ; Hammons, David ; Hassinger, maren ; Hendricks, Barkley L. ;Hunt, Richard ; Hunter, Clementine ; Huxtable, Juliana ; Julien, Isaac ; Kaphar, titus ; Keita, seydon ; Lawrence, Jacob ; Lewis, Norman ; Marshall, Kerry James ; Mehretu, Julie ; Mutu, Wangechi ; Ofili, Chris ; Nkanga, Otobong ; Simpson, lorna; sidibé, maick ; Whitten, Jack ; Wilson, Fred ; Yiadom-Boakue, Lynette
publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling Black Refractions: Highlights from The Studio Museum in Harlem, Museum of the African Diaspora, 15 januari tot 14 april 2019
boek