Siah Armajani: Follow This Line. - Davies, Clare; Yousefi, Hamed; Sung, Victoria; Crosby, Eric; Hodge, David (Mineapolis : Walker Art Center, 2018)
Sam Durant ; Slavs and Tatars ; Ansarinia, Nazgol ; Golshiri, Barbad
catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Siah Armajani: Follow This Line, Walker Art center, Mineapolis van 9 september 2018 tot 30 december 2018.
boek
Keywords: Armajani, Siha