Why can't we stop talking about analogue film? - Dornieden, Anja; Greenfield, Luisa; Ganhao, Tiago; Reinhart, Martin; Lefrant, Emmanuel; Baldini, Nicola; Balsom, Erika; Edmonds, Guy; Moskatova, Olga (Berlin : Archive Books, 2018)
Urlus, Esther ; Hoffman, Philip ; Schneider, James ; De Clercq, Anouk ; Silva, Fern
teksten gepubliceerd naar aanleiding van het symposium Film in the present tense-Intenational Symposium on Current Developments in Analog Film Culture, in Berlijn.
boek