Pass. - Caianiello, Tiziana; Hoet, Jan Junior; Deboutte, Melanie; Goublomme, Alain; Vanheers, Tim; Van Wolferen, Emma (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2015)
Adamo, David ; Arena, Francesco ; Bogaert, Thomas ; Borremans, Michaël ; Braeckman, Dirk ; Claerbout, David ; Corillon, Patrick ; De Cordier, Thierry ; Delrue, Ronny ; Devriendt, Robert ; De Wit, Johan ; De Witte, Adelheid ; D'O, Honoré ; Everett, Liam ; Favaretto, Lara ; Frateur, Jeroen ; Garutti, Alberto ; Guns, Tine ; Gusmao, Joao Maria ; Paiva, Pedro ; Hammons, David ; Hudson, Graham ; Islam, Runa ; Kobayashi, Masato ; Kwade, Alicja ; Lange, Anna ; Leonhardt, Alejandro ; Lopez-Menchero, Emilio ; Lucas, Cristina ; Martin, Kris ; Mary, Xavier ; Nuur, Navid ; Nuyten, Noor ; Ogland, Ylva ; Oushoorn, Gauthier ; Paulussen, Katrien ; Perweiler, Alex ; Pica, Amalia ; Prieto, Wilfredo ; Roccasalva, Pietro ; Pyszczek, Prezemek ; Ronsse, Matthieu ; Rustamova, Meggy ; Sanchez Castillo, Fernando ; Ströh, Jan ; Marthine Tayou, Pascale ; Thienpont, Karel ; Van de Moortel, Joris ; Van Imschoot, Jan ; Vandevelde, Jean-Baptiste ; Verwée, Adriaan ; Volckaert, tim ; Vrolix, Guido ; Wallaert, Jean-Christophe ; Wallaert, Martin ; Zorio, Gilberto
Publicatie n.a.v. het kunstenparcours Pass. Kunst in dorpen te Mullem, Huise en Wannegem-Lede van van 1 mei tot en met 5 juli 2015.
Pass, Mullem; Huise; Wannegem-Lede, 1 mei tot en met 5 juli 2015
boek