Women Artists in Paris. 1850 - 1900. - Madeline, Laurence; Alsdorf, Bridget; Kendall, Richard; Becker, Jane R.; Waallann Hansen, Vibeke ; Bolloch, Joëlle (New Haven : Yale University Press, 2017)
Abbéma, Louise ; Ancher, Anna ; Backer, Hariet ; Bashkirtseff, Marie ; Beaury-Saurel, Amélie ; Beaux, Cecilia ; Bonheur, Rosa ; Breslau, Louise Cathérine ; Butler, Elizabeth ; Carlson-Bredberg, Mina ; Cassatt, Mary ; Cazin, Marie ; Churberg, Fanny ; Gonzalèz, Eva ; Hopf, Annie ; Kielland, Kitty ; Klumpke, Anna ; Modersohn-Becker, Paula ; Morisot, Berthe ; Norregaard, Asta ; Nourse, Elizabeth ; Pauli, hanna ; Cabot Perry, Lilla ; Thesleff, Ellen
catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Women Artists in Paris, 1850-1900, Denver Art Museum, 22 oktober 2017 tot 14 januari 2018
boek