Unmapping the Renaissance. - Stepken, Angelika; Troelenberg, Eva-Maria; Mignolo, Walter; Danz, Mariechen; Alez, Maria Thereza; Siekmann, Andreas (Florence : Villa Romana, 2015)
Glynn, Liz ; Porras-Kim, Gala ; Espejo, Elvira ; Artefakte // Anti-Humboldt ; Raether, Johannes -Paul ; Danz, Mariechen
Kolonisatie, Renaissance, Firenze, moderniteit
publicatie naar aanleiding van symposium Unmapping the Renaissance, Florence, 12-15 maart 2015
boek