Disobedient bodies : JW Anderson at the Hepworth Wakefield. - The Hepworth Wakefield, Wakefield (London : InOtherWords, 2017)
JW Anderson ; Bartuszova, Maria ; Beckett, Samuel ; Bellmer, Hans ; Benglis, Lynda ; Bourgeois, Louise ; Brancusi, Constantin ; Comme des Garçons ; Coper, Hans ; Cunningham, Merce ; Dior, Christian ; Walther, Franz Erhard ; Flynn, Sara ; Gabo, Naum ; Gaudier-Brzeska, Henri ; Gaultier, Jean Paul ; Giacometti, Alberto ; Gober, Robert ; Graham, Martha ; Gray, Eileen ; Madame Grès ; Hamilton, Anthea ; Hapaska, Siobhan ; Hawkesworth, Jamie ; Hepworth, Barbara ; Jupp, Mo ; Knight, Nick ; Lalanne, Claude ; Lang, Helmut ; Yves Saint Laurent ; Loewe ; Lucas, Sarah ; Maison Martin Margiela ; McLaren, Malcolm ; McQueen, Alexander ; McWilliam, F.E. ; Miyake, Issey ; Moore, Henry ; Noguchi, Isamu ; Odundo, Magdalene ; Owens, Rick ; Pesce, Gaetano ; Reus, Magali ; Rie, Lucie ; Rietveld, Gerrit ; de Senneville, Elisabeth ; Sinsel, Daniel ; Tanning, Dorothea ; Turnbull, William ; Tuttle, Richard ; C.F.A. Voysey ; Wantanabe, Junya ; Warren, Rebecca ; Westwood, Vivienne ; Wyn Evans, Cerith ; Yamamoto, Yohji
Deze tentoonstelling is een samenwerking tussen de modeontwerper Jonathan Anderson en de Hepworth Wakefield gallery met als doel uitzonderlijke verbanden tussen mode en kunst bloot te leggen. In deze tentoonstelling combineert Anderson een persoonlijke collectie kunstwerken met kleding uit zijn eigen kledingmerk JW Anderson.
Published on the occasionof the exhibition Disobedient Bodies JW Anderson at The Hepworth Wakefield, 18 March - 18 June 2017
kunstcatalogus
Keywords: JW Anderson