F.R. David : Black Sun. - Holder, Will; Gruijthuijzen, Krist; Carr, Cynthia; Wojnarowicz, David; Read, Herbert; Bordowitz, Gregg; Cisco, Michael; Halpern, Rob; Turner, Mark ([S.l.] : uh books, 2019)
Abbott, Paul ; The Estate of Reza Abdoh ; Azimi, Negar ; Beadnell, Anneliis ; Birch, Jesse ; Gordon, Melissa ; Holder, Simon ; Hollenstein, Marc ; Irvine, Nick ; Lahr, Christin ; Magner, Linnet ; Malakooti, Tif-fany ; Olsoff, Wendy ; Slater, Marnie ; Soch, Adam ; Turgeon, Alex ; Zakaitis, Jonas
Kristeva, Julia ; Gladman, Renee ; Lozano, Lee ; Fontaine, Claire ; Slater, Marnie ; Lorde, Audre ; Pisano, Falke ; Abdoh, Reza
uitgave naar aanleiding van de tentoonstellingen David Wojnarowicz Photography & Film 1978-1992, Reza Abdoh en Ties, Tales and Traces dedicated to Frank Wagner, independant curator, bij Kunstwerke berlin, van 9 februari tot 5 mei 2019.
boek