Photobook Belge. 1854-Now. - Berghmans, Tamara; Joseph, Steven; Andries, Pool; Colard, Sandrine; Baetens, Jan; d'Autreppe, Emmanuel; De Vos, Johan; Pas, Johan; Vanthuyne, Stefan (Antwerpen : FOMU-Foto Museum Antwerpen, 2019)
Braeckman, Dirk ; Baloji, Sammy ; De boeck, Filip ; Pinckers, Max ; Geert Goiris ; Janssens, Thomas ; Van Fleteren, Stephan ; De Blauwer, Katrien ; Gruyaert, Harry ; Buyckx, Frederik ; De Wilde, Sann ; Turine, Gaël ; Pacquée, Ria ; Downsbrough, Peter ; François, Michel ; Delbrouck, Vincent ; Miletic, Hana ; Konrad, Aglaia ; Carlier, Sarah ; Rigole, Jasper ; Kempenaers, Jan ; De Mey, Annelies ; Plissart, Marie-Françoise ; Pongo, léonard ; Augustijnen, Sven ; Delfosse, Colin ; De Keyzer, Carl
catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Photobook Belge bij FOMU, Fotomuseum Antwerpen, van 1 maart 2019 tot 6 oktober 2019.
boek