Ingebeeld : Isidoor Goddeeris - Martens, Luc ([S.l.] : Fab Foundation, 2018)
Beeldhouwer Isidoor Goddeeris en fotograaf Marc De Brée werkten drie jaar intensief samen. Hieruit resulteert de monografie 'Ingebeeld', een kunstboek dat de creaties van Isidoor Goddeeris indrukwekkend weergeeft.
Schenking Isidoor Goddeeris
boek
Keywords: De Brée, Marc; Goddeeris, Isidoor