Nothing and Everything. Seven Artists, 1947-1962. - Dreishpoon, Douglas (New York : Hauser & Wirth, 2017)
Bourgeois, Louise ; Cage, John ; Feldman, Morton ; Guston, Philip ; Kline, Franz ; Mitchell, Joan ; Smith, David.
catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Nothing and Everything: Seven Artists, 1947-1962, 2 februari tot 1 april 2017.
boek