Verbeelden. : Foto's van het werk van Christian Kieckens (architects) door Reiner Lautwein. - Kieckens, Christian; Lautwein, Reiner (Antwerpen : Vlaams Architectuurinstituut, 2016)
Lautwein, Reiner
Naar aanleiding van de tentoonstelling het huis. de mentor. Het Archief. Architect Christian Kieckens, in De Singel, Antwerpen, 12 februari tot 5 juni 2016.
boek
Keywords: Kieckens, Christian