Cruising Utopia. The Then and the There of Queer Futurity. - Munoz, José Esteban; Chambers-Letson, Joshua; Nyong'o, Tavia; Pellegrini, Ann (New York : New York University Press, 2019)
McCarty, Kevin ; Paris is Burning ; Aviance, Kevin ; Johnson, Ray ; Dowd, Luke ; Just, Tony ; Linzy, Kalup ; Herko, Fred
Queerness, activisme, radicale homo-esthetiek in literatuur, fotografie en performance
boek