Le modèle noir. De Géricault à Matisse. - des Cars, Laurence; Martial, Jacques; Lafont, Anne; Higonnet, Anne; Ndiaye, Pap; Régent, Frédéric; Debaene, Vincent; Murrell, Denise; Debray, Cécile; Thuram, Lilian (Paris : Musée d'Orsay, 2019)
Géricault ; Girodet, Anne-Louis ; Rigaud, Hyacinthe ; Miller, lee ; Manet, Edouard ; dr W.E.B. Du Bois ; Adant, Hélène ; Colomb, Denise ; Ray Man ; Dürere, Alfred ; Chéret, Jules ; Cézanne, Paul ; Lafont, Anne ; Nadar, Felix, ...
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling "Le modèle noir. De Géricault à Matisse", Parijs, Musée d'Orsay, 26 maart tot 21 juli 2019.
boek