Producing Futures. A Book on Post-Cyber-Feminisms. - Munder, Heike; Volkart, Yvonne; Walsh, Joanna; Preciado, Paul B.; Himmer, Elsa (Zürich : Migros Museum Für Gegenwartskunst, 2019)
Fei, Cao ; Evans, Cecile B. ; Xiao, Guan ; Hershman Leeson, Lynn ; Huxtable, Juliana ; Maggic, Mary ; Malaxa ; Moulton, Shana ; Rezaire, Tabita ; Rayna Russom, Gavin ; Stark, Frances ; Tsang, Wu ; Uddenberg, Anna ; Matrix, VNS ; Yi, Anicka
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Producing Futures - An Exhibition on Post-Cyber-Feminisms, Museum für Gegenwartskunst, Zürich, van 16 februari tot 12 mei 2019
boek
Keywords: Munder, Heike