Chagall, Picasso, Mondriaan en anderen. Migranten in Parijs. - Sieburgh, Jan Willem; Tates, Sophie; Rummens, Maurice (Amsterdam : Stedelijk Museum, 2019)
Soutine, Chaim ; Oosting, Jeanne Bieruma ; Modersohn-Becker, Paula ; Lam, Wilfredo ; Torres-Garcia, Joaquin ; Baker, Josephine
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Chagall, Picasso, Mondriaan en anderen. Migranten in Parijs, van 21 september tot 2 februari 2019, Stedelijk Museum Amsterdam
boek