Voyaging Out. British Women Artists from Suffrage to the Sixties. - Trant, Carolyn (Londen : Thames and Hudson, 2019)
Boty, Pauline ; Pankhurst, Sylvia ; Courtney, Dolores ; Hamnett, Nina ; Procter, Dod ; Knight, Laura ; Mayo, Eileen ; Hynes, Gladys ; Saunders, helen ; de Karlowska, Stanislawa ; Dismorr, Jessica ; Giles, Catherine ; Knights, Winifred ; Hermes, Gertrude ; Raverat, Gwen ; Hodgkins, Francis ; Nicholson, Winifred ; Clarke Hall, Edna ; Eldridge, Elsi ; Hepworth, Dorothy ; Gill, Madge ; Bell, Vanessa ; Carrington, Dora ; Walton, Cecile ; Gluckstein, Hannah ; Lessore, Helen ; Moss, Marlow ; Vézelay, Paule ; Swanzy, Mary ; Jellett, Mainie ; Hone, Evie ; Hepworth, Barbara ; Carrington, Leonora ; Robinson, Sheila ; Sleigh, Sylvia
Overzicht van vrouwelijke Britse kunstenaars
boek