Nous les arbres. - Mancuso, Stefano (Paris : Fondation Cartier, 2019)
Hallé, Francis ; Mancuso, Stefano ; Swann, Abigail L. S. ; Albert, Bruce ; Regehr, Ursula , Regehr, Verena ; Leonardi, Cesare ; Gromov, Misha ; Radman, Miroslava ; Zerbini, Luiz ; Yaira, Ehuana ; Kalepi ; Leary Love, george ; Alvarez, Efacio ; Carema, Jorge ; Klassen, Esteban ; Ortiz, Marcos ; Baumgarten, Lothar ; Penone, Guiseppe ; Biersteker, thijs ; Mancuso, Stefano ; Vaconcellos, Cassio ; Karami, Salim ; Pereira, Santido ; Calle, Johanna ; Mejia, Sebastien ; Hyber, Fabrice ; Oursler, Tony ; Ogwa ; Cerveny, Alex ; Depardon, Raymond ; Nougaret, Claudine ; Encina, Paz ; Varda, Agnes
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Nous les arbres, Fondation Cartier, Paris, van 12 juli 2019 to 8 januari 2020
boek