Can graphic design save your life? - Schrauwen, Sarah; Roberts, Lucienne; Wright, Rebecca (London : Graphicdesign&, 2017)
Aan de hand van 200 objecten, waaronder informatieve posters, advertenties of digitale reclameobjecten, onderzoekt dit boek de rol die grafische vormgeving kan spelen in het communiceren van boodschappen rond gezondheid. De publicatie van dit boek valt samen met de gelijknamige tentoonstelling in het Welcome Museum te Londen. De indeling in hoofdstukken volgt de indeling van de tentoonstelling: Overtuiging, Educatie, Hospitalisatie, Medicatie, Besmetting en Provocatie.
Publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling te Londen (Welcome Museum) van 28 november 2017 tot 14 januari 2018
boek