Theater, garden, bestiary : a Materialist History of Exhibitions. - Garcia, Tristan; Normand, Vincent; Franke, Anselm; Moisdon, Stéphanie; West, Kim; Mandressi, Rafael; Chambaud, Etienne; Ribas, Joao; Wolfe, Charles; Lojkine, Stéphane; Dulguerova, Elitza; Khatib, Sami; et al. (Berlin : Sternberg Press, 2019)
Huyghe, Pierre ; Chambaud, Etienne
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Theater, Garden, Bestiary. A materialist History of Exhibitions, ECAL, University of Art and Design, Lausanne, van November 2015 tot Maart 2017.
boek