Unspeakable Acts. : Women, art, and sexual violence in the 1970s. - Princenthal, Nancy (Londen : Thames & Hudson, 2019)
Ono, Yoko ; Mendieta, Ana ; Abramovic, Marina ; Piper, Adrian ; Lacy, Suzanne ; Spero, Nancy ; Holzer, Jenny
Feminisme, verkrachting, seksueel geweld, artistieke en politieke betekenis
boek