Lumumba In the Arts. - De Groof, Matthias; de Rezende, Isabelle; Omasombo Tshonda, Jean; Peck, Raoul; Truddaïu, Julien (Leuven : Leuven University Press, 2020)
Peck, Raoul ; Dumas, Marlène ; Tuymans, Luc ; Augustijnen, Sven ; Senga, Georges ; Fosso, Samuel ; Pitz, Nicolas ; Baloji ; Bwalya Mwando, Dominique ; Küsters, Tom ; Sam-Illus
Partice Lumumba, Democratische Republiek Congo, Voorstelling van Lumumba in schilderkunst, theater, film, fotografie. Populaire schilderkunst in Congo. Koloniaal verleden van België.
boek
Keywords: De Groof, Matthias