Piles of Bricks / Piles de briques. Bie Michels. - Michels, Bie; Van Brabandt, Petra; Raininoro, Hobisoa; op 't Ende, Nanne; Adrianaivoarivony, Rafolo; Campbell, Gwyn (Gent : Art Paper Editions, 2020)
Rakotonaivo, Liantsoa
Boek gepubliceerd als onderdeel van het project Bricks in Madagascar (2014-2020), baksteen, performance, imperialisme.
Bevat afzonderlijke bijlage met Nederlandse vertaling
boek
Keywords: Michels, Bie