Working Together. Louis Draper and The Kamoinge Workshop. - Draper, Louis; Eckhardt, Sarah L.; Duganne, Erina; Crawford, Romi; Mason, John Edwin; Gaskins, Bill; Cochran, Sharayah (Richmond : Virginia Museum of Fine Art, 2020)
Barboza, Tony ; Cowans, Wilbur Adger ; Dawson, Daniel ; Hansel Draper, Louis ; Fennar, Albert R. ; Francis, James Ray ; Howard, Herman Jr. ;Manna, James Jr. ; Randall, Herbert Eugene Jr. ; Robinson, Herb ; Smith, Beuford ; Smith, Ming ; Walker, Shawn ; Wilson, Calvin
Catalogus naar aanleiding van de tentoonstelling Working Together: Louis Draper and The Kamoinge Workshop, Virginia Museum of Fine Arts, 1 februari tot 14 juni 2020.
boek