Whole Earth Field Guide. : Edited by Caroline Maniaque-Benton with Meredith Gaglio. - Maniaque-Benton, Caroline (Cambridge, Massachusetts : Londen, 2016)
Tzu, Lao ; Leopold, Aldo ; Thompson, W. D'Arcy ; Simon, Herbert ; Berry, Wendell; Mumford, Lewis ; Commoner, Barry ; Ehrlich, Paul ; Nearing, Helen and Scott ; Thoreau, Henry David ; McHarg, Ian ; Otto,Frei ; Ant Farm ; Brand, Stewart ; Papanek, Victor ; Okakura, Kakuzo ; schumacher, E.F. ; Goodman, Percival en Paul ; Snyder, Sean ; Alinsky, Saul D. ; Mead, Margaret ; Baldwin, James ; Muir, John ; Wiener, Norbert ; McLuhan, Marshall ; Negroponte, Nicholas ; Halprin, Lawrence ; Wilson, Forrest ; Leary, Timothy ; Ram dass, Baba ; Crumb, Robert ; Van der Ryn, Sim.
Whole Earth Catalog, technologie, roots van digitale praktijk vandaag, cyberculture, digitaal utopisme, counterculture, populaire cultuur.
boek
Keywords: Maniaque-Benton, Caroline