Gloria. - Sels, Koen. (Aalst : Het Balanseer, 2019)
Gloria' is een persoonlijk relaas in fragmenten over hoofdpersoontje en haar papa - en over nieuw leven, geluk en verlossing in een tijd van depressie, onzekerƯheid en desintegratie.
boek