Time is an Arrow, Error - Mater, Katja; Klement, Elisabeth; Groom, Amelia (Nederland : Katja Mater, 2020)
Het werk van Katja Mater is als een opeenstapeling van beelden in de tijd waarbij stilgestaan wordt bij dit proces van gelaagdheid en de verbinding wordt gelegd tussen fotografie en andere media, in dit boek aan de hand van 79 'clocklike images'.
boek
Keywords: Mater, Katja