Wild vlees : Een tentoonstelling naar aanleiding van 30 jaar CIAP vzw. - Gaethofs, Jurgen; Cultuurcentrum, Hasselt; Pollers, Peter (Hasselt : CIAP vzw, 2006)
Bailly, Virginie ; Brouns, Steven ; Geenen, Pieter ; Groenen, Ralph ; Hulsmans, Peter ; Maes, Ives ; Meewis, Ben ; Reggers, Steve ; Vandenberghe, Charlotte ; Van Dingenen, Filip ; Van Ingelgem, Herman ; Vereecke, Saartje ; Verheyden, Michaël ; Visic, Loreta ; Vrancken, Kristof
Wild vlees, Cultuurcentrum Hasselt, Hasselt, 9 september - 12 november 2006
boek