Surinaamse School : Schilderkunst van Paramaribo tot Amsterdam : Reader /. - de Abreu, Jessica; van Binnendijk, Chandra; van der Scheer, Inez Blanca; van Els, Claire; Esajas, Mitchell; de Jong, Eline; Krieger, Bart; Lammers, Carlien; de Vries, Ellen; Wolfs, Rein; Parry, Gwen; Tates, Sophie; et al. (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2020)
Schouten, Gerrit ; Curiel, Augusta ; Glans, Leo ; Rustwijk, George Gerhardus Theodorus ; van Rossum, Edward A. ; Bos Verschuur, Wim ; Telting, Govert Jan ; Philipszoon, Jacques Anton ; Hatterman, Nola ; Elshot, Wilgo ; Chin A Foeng, Jules ; Bosari, Robert ; San A Jong, Cliff ; De Vries, Erwin ; Baag, Armand ; Robles de Medina, Stuart ; Woei, Paul ; Doelwijt, Robbert ; Loning, Nic ; Lichtveld, Noni ; Wong Loi Sing, Leo ; de Rooy, Felix ; Klas, Rinaldo ; Irodikromo, Soeki ; Lo-A-Njoe, Guillaume ; Telting, Quintus Jan ; Flu, Ron ; Ramjiawansingh, George ; Jamaludin, Rihana ; Tosari, René
Surinaamse School. Schilderkunst van Paramaribo tot Amsterdam, Stedelijk Museum Amsterdam, Amsterdam, 12 december 2020 tot en met 31 mei 2021
boek
Keywords: Suriname